teśka pisze: 23 lip 2016 21:45 "Kilka" lat temu będąc w Kamieniu Pomorskim miałam 36 lat. Mieszkałam w jedynce ale już pierwszego popołudnia czytając sanatoryjne ogłoszenia poznałam Alutkę
Babeczka po sześćdziesiątce, niewysoka, na brak ciałka też nie narzekałaTo ona pierwsza skierowała do mnie słowa: "widzę, że znalazłam kompankę na wyjścia taneczne"
I tak też było
Okazała się pełną pozytywnej energii i ciepła kobietką
To ona pierwsza ze śmiechem zezwalała z kim spośród tanecznych "adoratorów" mogę wyjść na parkiet
Było super ...
![]()
Takiego towarzystwa życzę każdej z nas... bo dziś... jeszcze nieskromnie mogę zaliczyć się do tych młodszych kuracjuszek... ale za kilkanaście lat chciałabym, by trzydziesto- , czy czterdziestolatka miała ochotę przebywania w moim towarzystwie![]()
30 latka w sanatorium- są tam młodzi wiekiem
- zawiela
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 sty 2013 08:44
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 7
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 21 razy
Re: 30 latka w sanatorium- są tam młodzi wiekiem
- zawiela
- Super Kuracjusz

Co za słuszne spostrzeżenie....cierpliwa pisze: 24 lip 2016 20:26 Gabimaga! Wszyscy są tam młodzi, tylko niektórzy mają trochę sfatygowane opakowania![]()
![]()
Zaręczam Ci, że dusza starzeje się dużo wolniej
![]()
- zawiela
- Super Kuracjusz

I o to chodzi,zeby nie brać go głowy nie wiadomo co,zawsze powtarzałam,że ze starszymi,lepiej się można dogadać,więcej przeżyli,więcej doświadczeń.Z laskami ok.30,to nie koniecznie było,owszem ...był wypad na disco...moja inicjatywa....na soczek..moja inicjatywa...na piwo...moja....na drina...moja itd,itd.W końcu,ile można,ze starą gwardią TO JEST TO.Pozdrowienia dla Tadka z Zambrowachetny pisze: 24 lip 2016 20:50 Witam zgadzam się z wami że najjjjjjjj ważniejsze by trafić na fajne towarzystwo kiedyś byłem w pokoju studio 2 dwójki i było łałłłłłł pomiędzy najmłodszym a naj starszym było 35 lat różnicy a od obiadu do kolacji wszędzie razem się szwedaliśmy . Dlatego nie pękaj często osoby w różnym wieku lepiej się dogadują niż równo latkowie. Ja osobiście jak nie uda się ustrzelić jedyneczki to trafiam na fajnych kumpli w pokoju .
-
forumowicz
- zawiela
- Super Kuracjusz

Hej Pablo 78.Oczywiście,że nie tylko starsi.Ja mając 36 lat,wyjechałam pierwszy raz....teraz mam 43 i czekam na piąty wyjazd...ło matko,kiedy to bedzie...końcówka 2018 ,Udanego pobytu,Gdzie przebywasz obecnie?Pablo78 pisze: 07 lis 2017 17:17 Mam 39 lat i właśnie jestem w sanatorium. Więc nie tylko starsi ludzie się kuruję. pozdrawiam![]()
-
Pablo78
- Kuracjusz

- Na forum od: 17 lip 2016 20:46
- Oddział NFZ: Podkarpacki
- Staż sanatoryjny: 3
Dziękuję. Przebywam obecnie w Ciechocinku.zawiela pisze: 07 lis 2017 18:59Hej Pablo 78.Oczywiście,że nie tylko starsi.Ja mając 36 lat,wyjechałam pierwszy raz....teraz mam 43 i czekam na piąty wyjazd...ło matko,kiedy to bedzie...końcówka 2018 ,Udanego pobytu,Gdzie przebywasz obecnie?Pablo78 pisze: 07 lis 2017 17:17 Mam 39 lat i właśnie jestem w sanatorium. Więc nie tylko starsi ludzie się kuruję. pozdrawiam![]()
-
forumowicz
-
Pablo78
- Kuracjusz

- Na forum od: 17 lip 2016 20:46
- Oddział NFZ: Podkarpacki
- Staż sanatoryjny: 3