30 latka w sanatorium- są tam młodzi wiekiem

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
zawiela
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2013 08:44
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 7
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 21 razy

Re: 30 latka w sanatorium- są tam młodzi wiekiem

Post autor: zawiela »

teśka pisze: 23 lip 2016 21:45 "Kilka" lat temu będąc w Kamieniu Pomorskim miałam 36 lat. Mieszkałam w jedynce ale już pierwszego popołudnia czytając sanatoryjne ogłoszenia poznałam Alutkę :)
Babeczka po sześćdziesiątce, niewysoka, na brak ciałka też nie narzekała :) To ona pierwsza skierowała do mnie słowa: "widzę, że znalazłam kompankę na wyjścia taneczne" :) I tak też było :D Okazała się pełną pozytywnej energii i ciepła kobietką :D To ona pierwsza ze śmiechem zezwalała z kim spośród tanecznych "adoratorów" mogę wyjść na parkiet :lol: Było super ... :serce:
Takiego towarzystwa życzę każdej z nas... bo dziś... jeszcze nieskromnie mogę zaliczyć się do tych młodszych kuracjuszek... ale za kilkanaście lat chciałabym, by trzydziesto- , czy czterdziestolatka miała ochotę przebywania w moim towarzystwie ;)
:serce: :serce: :serce:
Awatar użytkownika
zawiela
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

cierpliwa pisze: 24 lip 2016 20:26 Gabimaga! Wszyscy są tam młodzi, tylko niektórzy mają trochę sfatygowane opakowania ;) :( :) Zaręczam Ci, że dusza starzeje się dużo wolniej :roll:
Co za słuszne spostrzeżenie.... :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
zawiela
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

chetny pisze: 24 lip 2016 20:50 Witam zgadzam się z wami że najjjjjjjj ważniejsze by trafić na fajne towarzystwo kiedyś byłem w pokoju studio 2 dwójki i było łałłłłłł pomiędzy najmłodszym a naj starszym było 35 lat różnicy a od obiadu do kolacji wszędzie razem się szwedaliśmy . Dlatego nie pękaj często osoby w różnym wieku lepiej się dogadują niż równo latkowie :D . Ja osobiście jak nie uda się ustrzelić jedyneczki to trafiam na fajnych kumpli w pokoju .
I o to chodzi,zeby nie brać go głowy nie wiadomo co,zawsze powtarzałam,że ze starszymi,lepiej się można dogadać,więcej przeżyli,więcej doświadczeń.Z laskami ok.30,to nie koniecznie było,owszem ...był wypad na disco...moja inicjatywa....na soczek..moja inicjatywa...na piwo...moja....na drina...moja itd,itd.W końcu,ile można,ze starą gwardią TO JEST TO.Pozdrowienia dla Tadka z Zambrowa
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Gdyby nie było w sanatoriach 30 czy 40 latek to nasze wyjazdy czyli starszych panów nie miały by sensu,z punktu nie kuracyjnego oczywiście,i odwrotnie starsze panie też lubią młodych facetów
Awatar użytkownika
zawiela
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Pablo78 pisze: 07 lis 2017 17:17 Mam 39 lat i właśnie jestem w sanatorium. Więc nie tylko starsi ludzie się kuruję. pozdrawiam :)
Hej Pablo 78.Oczywiście,że nie tylko starsi.Ja mając 36 lat,wyjechałam pierwszy raz....teraz mam 43 i czekam na piąty wyjazd...ło matko,kiedy to bedzie...końcówka 2018 ,Udanego pobytu,Gdzie przebywasz obecnie?
Pablo78
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 lip 2016 20:46
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Pablo78 »

zawiela pisze: 07 lis 2017 18:59
Pablo78 pisze: 07 lis 2017 17:17 Mam 39 lat i właśnie jestem w sanatorium. Więc nie tylko starsi ludzie się kuruję. pozdrawiam :)
Hej Pablo 78.Oczywiście,że nie tylko starsi.Ja mając 36 lat,wyjechałam pierwszy raz....teraz mam 43 i czekam na piąty wyjazd...ło matko,kiedy to bedzie...końcówka 2018 ,Udanego pobytu,Gdzie przebywasz obecnie?
Dziękuję. Przebywam obecnie w Ciechocinku.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

no to w Ciechocinku kobiety szaleją za Tobą,ale z tymi po 70 ce też pogadaj czasem,to są super kobitki!
Pablo78
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 lip 2016 20:46
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Pablo78 »

chetny pisze: 10 lis 2017 10:05
Max pisze: 10 lis 2017 09:44 no to w Ciechocinku kobiety szaleją za Tobą,ale z tymi po 70 ce też pogadaj czasem,to są super kobitki!
Zgadzam się w nie raz się przekonałem że babcie pod 80 są bardziej wyluzowane ( lubią sprośne kawały :lol: :lol: ) niż nie jedna 40 :lol: :lol:
Wszystko się zgadza :D
ODPOWIEDZ