Kołobrzeg Etna - Weneda
-
ILONKA1507
- Na forum od: 24 lip 2011 17:55
Re: Kołobrzeg Etna - Weneda
Zadaję sobie pytanie czy pojechałabym jeszcze raz i chyba nie czegoś mi tam brakuje .
Życzę wszystkim wyjeżdżającym miłego pobytu i wypoczynku.
Pozdrawiam.
Re: Kołobrzeg Etna - Weneda-Wrażenia z pobytu
Jesli chodzi o posilki to szalu nie ma sniadania i kolacje-beznadziejne...w trzecim tygodniu chleb byl rozkladany na stoly a co gorsze stary,interweniowalam w tej sprawie u kelnera, ktory wyjasnil mi ,ze nasz turnus juz przekroczyl limit...ha ha na poczatku za dobrze nas karmili.Obiady dobre,zupy zawsze bylo wiecej a drugie danie porcjowane tylko surowki malo ale trzeba sie upomniec i dokladaja.
Baza zabiegowa srednia-podstawowe zabiegi, zalezy co dla kogo, po tygodniu mozna cos wymienic u pani doktor.Basen- to bolaczka turnusow jesienno-zimowych trzeba chodzic do sanatorium Bałtyk wiac duzo osob sie rozchorowalo.Dziewczyny z bazy zabiegowej mile ,przed obiadem udalo sie zalatwic wszystkie zabiegi.Pan Tomasz , ktory wykonuje ultradzwieki to porazka ...bez komentarza(moze kolezanka napisze cos wiecej na ten temat)
Najbardziej ubawily nas opinie o stanie zdrowia na wypisie podobno leczylam kregoslup ledzwiowy a na skierowaniu przy przyjeciu piersiowy, chyba nie wiele ich obchodzi z jakim schorzeniem tam przyjezdzamy, dodam ,ze jestem po operacji kolana na ktore mialam dwa mizerne zabiegi suma -sumarum teraz boli mnie bardziej niz przed rehabilitacja....Jedyne pocieszenie to fajni ludzie,wesolo i milo z checia tam bym wrocila jest dobrze a na wczasy 5* i wypasione Spa trzeba jechac do hotelu a nie korzystac z dobrodziejstw Zusu.
- magaziata
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 17 sie 2011 10:10
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 5
szanownych kuracjuszy . Przeczytałem wszystkie posty tego wątku i mam wrażenie , a wręcz pewność , że ludzie którzy w domu mają nie za wiele , to na takich pobytach ich wymagania pną się w górę . Co ? , prestiżu chcą sobie dodać ? .... Raczej tak ! Z łatwością krytykują i oceniają innych , rośnie niezadowolenie z braku .... ? No właśnie , czego ? Chyba bezsilności i nieumiejętności zorganizowania sobie pobytu . Ja osobiście wróciłbym tam jeszcze raz , a nie był to mój pierwszy taki wyjazd .
I jeszcze uwaga do kuracjusza rossi , który około roku temu tutaj pisał . Jeśli sam nie masz nic na sumieniu , to jeszcze może być w porządku , ale mam pewność ,że tak nie jest , więc ostrożnie z ocenianiem innych osób . Zacznij od Siebie a inaczej będziesz widział ludzi dookoła młody człowieku przed trzydziestką .
Pozdrawiam i życzę wszystkim , którzy będą mieli przyjemność turnusu w Wenedzie udanych kuracji .
- magaziata
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 17 sie 2011 10:10
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 5
Magaziata ja z Toba to i dzis jade....bylo super....Pozdrawiam i mam nadzieje ,ze za rok sie spotkamy w Wenedzie.magaziata pisze:Gdyby kazano mi dzisiaj jechać do WENEDY to z wielką chęcią, ja jestem zachwycona i Kołobrzegiem i Wenedą, w przyszłym roku też tam chcę jechać Pozdrawiam wszystkich nie zadowolonych
Jestem po 24 dniowym turnusie ZUS (22 XI-15 XII )i z przykrością stwierdzam ,że obelżywe
Wróciłam w domowe pielesze z nadzieją na kolejną rehabilitację w tym ośrodku.
Pozdrawiam Panią odpowiedzialną z ramienia ZUS za pensjonariuszy oraz Panią Dyrektor Wenedy i dziękuję za tolerancję,zrozumienie a przepraszam
Zdrowych ,wesołych świąt i sukcesów w Nowym 2012 roku
Alina
Iwona