Poczekalnia na wyjazd w 2018 roku :)
Re: Poczekalnia na wyjazd w 2018 roku :)
Ja byłam już o 10.00 i dostałam beznadziejny pokój. Nie zmieniałam.Koleżanka była o 13.00 dali jej taki sam jak mój. Poszła do recepcji i powiedziała że nie ma zamiaru w takim slamsie 3 tygodnie siedzieć. Wymienili jej na pokój super po remoncie. z balkonem w budynku A na 1 szym piętrze 2 osobowym.Tyle że z wanną..Na pewno bądź wczesniej ...ok.9.00 -tej.Ale koniecznie poproś jak pisałam.Po otrzymaniu klucza do pokoju trzeba siedzieć tam i czekać na telefon w sprawie wizyty u pielegniarki i konkretnej godziny do lekarza.Zawsze jakiś lekarz ma dyżur 24-ry na dobę i kilka pielegniarek.Niestety do pokoju ewentualnej zmiany zabiegów tylko lekarz prowadzący ma takie prawo.Każda inna pomoc do lekarza i pielęgniarki dyżurującej.BarbaraSzczepanska pisze: 05 mar 2018 17:14 Serenada dziękuje bardzo za opis powiedz o której najlepiej być żeby dostać pokój dobrya lekarze są dostepni dla kuracjuszy ? Z opisu to jest dobrze tak bo nie wiem czy jechać. Pozdrawiam
-
BarbaraSzczepanska
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 18 kwie 2017 16:22
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 3
Kobietom wystarcza spokojnie.Jeszcze z facetami dzielą się. Faceci jednak krążą do Gołdapi po jedzenie bo niektórym jest mało. W Gołdapi wyjątkowo są podawane desery.Kisiele.budynie.ciasta.bułeczki.Ciasta sami robią.Mało jest warzyw i owoców Jeśli je lubisz.to bedziesz musiała dokupywać.BarbaraSzczepanska pisze: 05 mar 2018 18:13 Dzięki mam nadzieję że zalapie sie na dobry pokój Serenada a wyżywienie jest ok czy trzeba sie dozywiac serdeczne dzięki pozdrawiam
Jest w centrum restauracja "Matrioszka" która kusi swoim menuu .Siła wyższa. ...tam trzeba być.Rosyjskie dania.Pyyyyycha.Bar" U Jedrusia"też zachwyca smakiem i ceną.
-
BarbaraSzczepanska
- Super Kuracjusz

Basiu.nie narzucasz się. Pytaj o co chcesz.Bardzo chętnie odpowiem.Stoliki są 8-mio osobowe .4-ro osobowe sa na dietach specjanych.BarbaraSzczepanska pisze: 05 mar 2018 18:33 Dziękuje bardzo i przepraszam że się tak narzucam a jeszcze tylko czy w stołówce są stoliki 2 czy 4 czy 6 osobowe dzięki pozdrawiam
-
BarbaraSzczepanska
- Super Kuracjusz

Re: qPoczekalnia na wyjazd w 2018 roku :)
-
Joanna28
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 01 kwie 2016 21:47
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 4
...Nie mogę się doczekać odpoczynku....A tu jeszcze z 5 m-cy
Chociaż patrząc na to, że w ciągu m-ca spadło mi 1200...to może załapię się wcześniej
-
BarbaraSzczepanska
- Super Kuracjusz