Poczekalnia na wyjazd w 2018 roku :)

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
dorotka65
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 sty 2018 18:33
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 6

Re: Poczekalnia na wyjazd w 2018 roku :)

Post autor: dorotka65 »

I cóż zwrocik "złapany"? :kwiat:
Serenada
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 lut 2018 16:09
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Serenada »

BarbaraSzczepanska pisze: 05 mar 2018 17:14 Serenada dziękuje bardzo za opis powiedz o której najlepiej być żeby dostać pokój dobry :D a lekarze są dostepni dla kuracjuszy ? Z opisu to jest dobrze tak bo nie wiem czy jechać. Pozdrawiam
Ja byłam już o 10.00 i dostałam beznadziejny pokój. Nie zmieniałam.Koleżanka była o 13.00 dali jej taki sam jak mój. Poszła do recepcji i powiedziała że nie ma zamiaru w takim slamsie 3 tygodnie siedzieć. Wymienili jej na pokój super po remoncie. z balkonem w budynku A na 1 szym piętrze 2 osobowym.Tyle że z wanną..Na pewno bądź wczesniej ...ok.9.00 -tej.Ale koniecznie poproś jak pisałam.Po otrzymaniu klucza do pokoju trzeba siedzieć tam i czekać na telefon w sprawie wizyty u pielegniarki i konkretnej godziny do lekarza.Zawsze jakiś lekarz ma dyżur 24-ry na dobę i kilka pielegniarek.Niestety do pokoju ewentualnej zmiany zabiegów tylko lekarz prowadzący ma takie prawo.Każda inna pomoc do lekarza i pielęgniarki dyżurującej.
BarbaraSzczepanska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 kwie 2017 16:22
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: BarbaraSzczepanska »

Dzięki mam nadzieję że zalapie sie na dobry pokój Serenada a wyżywienie jest ok czy trzeba sie dozywiac serdeczne dzięki pozdrawiam
Serenada
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

BarbaraSzczepanska pisze: 05 mar 2018 18:13 Dzięki mam nadzieję że zalapie sie na dobry pokój Serenada a wyżywienie jest ok czy trzeba sie dozywiac serdeczne dzięki pozdrawiam
Kobietom wystarcza spokojnie.Jeszcze z facetami dzielą się. Faceci jednak krążą do Gołdapi po jedzenie bo niektórym jest mało. W Gołdapi wyjątkowo są podawane desery.Kisiele.budynie.ciasta.bułeczki.Ciasta sami robią.Mało jest warzyw i owoców Jeśli je lubisz.to bedziesz musiała dokupywać.
Jest w centrum restauracja "Matrioszka" która kusi swoim menuu .Siła wyższa. ...tam trzeba być.Rosyjskie dania.Pyyyyycha.Bar" U Jedrusia"też zachwyca smakiem i ceną.
BarbaraSzczepanska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dziękuje bardzo i przepraszam że się tak narzucam a jeszcze tylko czy w stołówce są stoliki 2 czy 4 czy 6 osobowe dzięki pozdrawiam
Serenada
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

BarbaraSzczepanska pisze: 05 mar 2018 18:33 Dziękuje bardzo i przepraszam że się tak narzucam a jeszcze tylko czy w stołówce są stoliki 2 czy 4 czy 6 osobowe dzięki pozdrawiam
Basiu.nie narzucasz się. Pytaj o co chcesz.Bardzo chętnie odpowiem.Stoliki są 8-mio osobowe .4-ro osobowe sa na dietach specjanych.
BarbaraSzczepanska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Re: qPoczekalnia na wyjazd w 2018 roku :)

Serenada wiesz co włos się jeży jak czytam opinie czy asz tak jest fatalnie ? :o czy tylko tak piszą :roll:
Serenada
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Są tacy że po pierwszym pobycie tam wracają jako komercyjni wielokrotnie.Zależy kto co lubi.W lesie.blisko jezioro.tęznie.grota solna przy pijalni wody mineralnej. Relaks na łonie natury.Siłownia na świeżym powietrzu....dieta ogólna lekkostrawna wszystkim.Tak jak wszędzie są jakieś za i przeciw.Co wieczór w kawiatni są imprezy typu dancing.karaoke. dyskoteka.Tyle że osrodek 500 osób a miejsc w kawiarni 90.Trzeba wczesniej rezerwować stolik czyli kupić jakąś wodę czy soczki.ustawić kubeczki i już. ...To jest rezerwacja...hi hi.Kilka razy w tygodniu są w sali konferencyjnej wyswietlane filmy.Można wypożyczać książki. scrable i inne gry.Ogólnie jest nudno w ośrodku. Wielu jeździ do centrum na basen .piękną górę do kawiarni obrotowej i korzysta z wycieczek tam organozowanych.Raz jest organizowane ognisko a pokazem tańca z ogniem.Polecam!!! Pokaz pieczenia sękacza i mnóstwo innych imprez .Mi jednak Gołdap podpadł pokojem najbardziej.Ale Ty możesz tego uniknąć.
Joanna28
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 kwie 2016 21:47
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Joanna28 »

Witajcie.....dziś mam magiczny numer wagonika 3333....
...Nie mogę się doczekać odpoczynku....A tu jeszcze z 5 m-cy :(
Chociaż patrząc na to, że w ciągu m-ca spadło mi 1200...to może załapię się wcześniej
BarbaraSzczepanska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Serenada dzięki opisze Ci jak było :serce: dzięki pozdrawiam
ODPOWIEDZ