Pilne ! Opinia o Sanatorium Jesienna Rezydencja w Nałęczowie
-
SlawaAnna
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 04 paź 2015 11:55
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Pilne ! Opinia o Sanatorium Jesienna Rezydencja w Nałęczowie
Uważam, że tego rodzaju krótki wyjazd po obniżonej cenie aby podreperować kondycję pomiędzy przysługującymi co parę lat wyjazdami ze skierowania ma sens. Kogo nie przerażają krótkie spacery, ten może skorzysta, komu nie pasują, może zawsze wybrać co innego. Nam chodziło o wyjazd z możliwością codziennych spacerów i dodatkowo cieszyło czyste powietrze oraz ładne otoczenie. Prawdopodobnie jesienią wybiorę tę ofertę ponownie. A za jakieś dwa lata pojadę tam, gdzie skieruje mnie łaskawie NFZ...
-
forumowicz
Dodatkowe informacje czy komentarze innych forumowiczów dają pełny obraz , inny punkt patrzenia , a wybór należy do każdego z nas .
pozdrawiam
-
Pietka 50+
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 lut 2017 14:04
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 2
O, tak tak, to nie tyle busiki tylko takie niby większe "melexy"SlawaAnna pisze: 26 mar 2018 12:42Ja nie zauważyłam czegoś takiego, tzn może takie śmieszne nieduże pojazdy były oraz często kursujący ambulans, ale czy kogoś przewozili to nie wiem...Pietka 50+ pisze: 26 mar 2018 11:06 To może ja tylko jeszcze dodam, że po Nałęczowie kursują takie specjalne elektryczne busiki podwożące kuracjuszy na zabiegi i z tego co pamiętam, to właśnie z Jesiennej i z Fortunata można było podjechać np. do łazienek. Myślę, że tego nie zlikwidowali![]()