Moralność Nasza...Jacy Jesteśmy?
-
forumowicz
Re: Moralność Nasza...Jacy Jesteśmy?
Przestań, rozczulać się nad sobą, Stań przed lustrem,Weź posty, które Napisałeś i przeczytaj sobie je kilka razy. Potem na koniec zdanie po zdaniu, i Pomyśl, co Napisałeś. Mam Ciebie za inteligentnego Gościa na tyle, że Jesteś w stanie na spokojnie zrozumieć.
Czas na refleksję, zadziałanie jak na Faceta przystało i jedziemy do przodu.
Każdemu, czasem puszczają nerwy, nabałagani, a za chwilę rejony i po sprawie.
Jeden kocha lewicę, drugi prawicę, a trzeci patrzy w centrum, ale zasada jest jedna, O gustach się nie dyskutuje.
Więc d.pa w troki, Przestań pieprzyć o opuszczeniu Forum.
A jeśli będzie potrzeba w przyszłości ponownie Cię hamować w dyskusji, to zrobię to, ale zawsze by Ci pomóc.
Max,mam nadzieję,że Rozumiesz
-
forumowicz
-
forumowicz
Nie jestem przekonana czy Kuracjusz54 przy takim poziomie intelektu jaki prezentuje na Forum chciał urazić Ciebie i mnie konkretnie. Jestem dumna z mojej przyjaźni . Mówię o tym otwarcie bo spotkanie człowieka, z którym nadajesz na tych samych falach, stopniowo budujesz zaufanie aż do momentu pewności, że możesz liczyć na niego w każdej sytuacji zdarza się niezmiernie rzadko. Nie ukrywamy tej relacji przed małżonkami bo jest klarowna. Mało tego ,spotkanie w ten weekend we czwórkę pokazało, że te pozytywne emocje można rozwijać dalej. Mam zamiar pielęgnować tą relację. Mało tego. Liczę na nawiązanie tutaj kolejnych wartościowych przyjaźni.Zdar-ek1 pisze: 15 paź 2018 10:32 Teraz, dwa zdania do Osoby, którą często popieram i szanuję, jak każdego na Naszym Forum.
Drogi Kolego kuracjusz54, Widzisz moja kultura osobista i moralność może nie idą idealnie ze sobą w parze, może są takie Osoby, i oby takich było dużo.
Przyjaźń forumowa,to czasami coś, co Wielu Osobom nawet trudno sobie wyobrazić, nie mówiąc o dokonaniu czegoś takiego.
Definicji Przyjaciela,padło już wiele na Naszym Forum.
Nic Ci nie zarzucam, ale zamiast kiedykolwiek kogoś Zaatakujesz w przyszłości, Pomyśl, czy wszystko o Nim wiesz, i czy nie Zrobisz mu przykrości, nie mówiąc o krzywdzie. A może Zdobędziesz Jego, Jej zaufanie, może Postaraj się Tej Osobie coś zaoferować, Spróbuj tę Osobę zrozumieć, może Ta Osoba w tej chwili potrzebuje Twojej pomocy, a nie ataku?
Widzisz, czasem można w życiu wiele zdziałać nawet, jeśli Kogoś nie Znasz, nie Widziałeś fizycznie, i Wiesz co, powiem Ci, jako dobremu znajomemu z Forum, wcale nie jest łatwo zdobyć Kogoś zaufanie![]()
A pozdrowienia z wypadu nad morze, Przesłaliśmy My Zaprzyjaźnieni Forumowicze wraz z Naszymi Najbliższymi Rodzinami.
I Kolego, zawsze będę reagował na taki poziom dyskusji na forum, ponieważ niedługo będzie przyjemniej i szczerze przesłać Komuś życzenia z okazji...
Pozdrawiam Ciebie, i życzę szczerze Miłego Dnia
Życie jest za krótkie...
Kuracjuszu54 tak jak napisałam jesteś osobą inteligentną tym niemniej mam wrażenie jesteś również mistrzem manipulacji...
-
forumowicz
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
O takich pierdołach to zazwyczaj rozmawiam ze swoimi przyjaciółmi w ramach rozrywki .
Jedno drugiego opierdzieli i jest okazja wypić piwko
-
forumowicz
Max, miałem nadzieję a nawet pewność, że Rozumiesz, o czym Ludzie teraz piszą do Ciebie. Szkoda, w takim razie, stać mnie na to aby powiedzieć Ci na koniec, Przepraszam Cię Max, jeśli kiedykolwiek Poczułeś się niekomfortowo po moich postach. Powodzenia i wszystkiego dobrego.Max pisze: 15 paź 2018 13:34 następny mądry,różnica jest taka,że ja Ci nie karze patrzeć w lustro,nie wjeżdżam Ci na inteligencje,nie podobały Ci się moje posty?nie trzeba było czytać/jest opcja blokowania /tak więc kolego,wszystkiego najlepszego!
-
forumowicz