Posejdon Kołobrzeg

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Re: Posejdon Kołobrzeg

Post autor: Mazrena »

GIENIA pisze: 04 cze 2019 20:05 Mazrenko , pisałam Ci o tym podjeździe dla wózków , może przeoczyłaś, pisałam też w mojej opinii po powrocie :)
GIENIA pisze: 21 lis 2017 12:05

Gieniu, może i pisałaś, ale nie załapałam ;) były rzeczy ważne i ważniejsze :lol: . Wiesz jak się po 6 h dojedzie i nie ma gdzie stanąć bo była sobota południe, to myśli się o wypakowaniu i chwili oddechu ;) .Nie znałam tamtego dojazdu , ale po chwili było juz ok....dałam radę :)
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Mazrena »

W basenie gimnastyka oddzielnie kobiety i mężczyźni :P
ula509
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 sty 2019 21:30
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: ula509 »

Czy tłumaczą to jakoś racjonalnie? ;)
Awatar użytkownika
lubelanka64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2015 17:23
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 10 razy

Post autor: lubelanka64 »

Ćwiczenia w basenie są oddzielnie dla kobiet i mężczyzn. Nawet nie zastanawiam się dlaczego tak jest. Najważniejsze że Pani od ćwiczeń jest bardzo kreatywna.....dzisiejsze ćwiczenia z makaronem dały mi w kość, przekonałam się jak słabe mam ręce i barki. Generalnie zabiegi są wykonywane profesjonalnie. Żadnych zastrzeżeń nie mam.....chociaż mam przy stoliku osobę niezadowolona że wszystkiego. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 88 razy

Post autor: darek »

Obiecuję że Przyjdę za Ciebie na Posiłek :)
Będzie ze Wszystkiego ZADOWOLONA
Nawet wcześniej pojedzie do DOMU
Cholera kolejna maruda jak nie pasuje niech siedzi w Domu a nie wszystko KRYTYKUJE

Królewna zapewne zajadająca się codziennie kawiorem i łososiem -mająca 20 ludków słuzby na 23 mkw :)
Awatar użytkownika
lubelanka64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Pani maruderce brakuje warzyw, owoców, deserów /jest na diecie/ . Sugerowałem, że bardzo blisko jest sklepik i może sobie dokupić brakujące produkty.... skwitowała "no co pani". A rozbroiła mnie totalnie krytykując obsługę kuchni za brak zupy mlecznej na kolację. Przybywającym do Kołobrzegu polecam skonsumować rybkę w Piranii2 na deptaku....do tanich nie należy ale bardzo smaczna. Pozdrawiam.
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

W Pirani nie jadłem jeszcze ryby, ale u Rewińskiego dobry był dorsz z surówkami. Oczywiście w marcu nie było tam kolejek do stolika.Jak będziesz w porcie, to sprawdź czy są kolejki. :)
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 268 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

To fajnie Lubelanko , że ogólnie jestes zadowolona z pobytu , a osoby , dla których wszystko jest na NIE , wszędzie się trafiają :)

Miłego , dalszego pobytu :)
Awatar użytkownika
lubelanka64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zbigniew u Rewinskiego są kolejki w weekend, ceny porównywalne z innymi smażalniami, próbowałam halibuta. / bez rewelacji/. Dodatkowe informacje: za czajnik w pokoju płaci się 15 zł., Wypożyczenie leżaka 5 zł doba, skorzystanie z pralni 8 zł, telewizor 69 zł od pokoju, rowerów nie ma / wszystkie są popsute/. Kawiarnia czynna w dziwnych godzinach tj od 10 do 13, służy bardziej jako miejsce do sprzedaży różnych rzeczy tj ciuchy, zioła, biżuteria. Posiłki smaczne, w wystarczających ilościach, jakość pieczywa poprawiła się, chociaż wyboru nie ma. Pozdrawiam
ula509
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 sty 2019 21:30
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: ula509 »

Kawiarnia czynna w dziwnych godzinach tj od 10 do 13, służy bardziej jako miejsce do sprzedaży różnych rzeczy tj ciuchy, zioła, biżuteria.
Czasami w takich dziwnych miejscach się trafi na ciekawostkę.
ODPOWIEDZ