Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Gieniu, może i pisałaś, ale nie załapałam były rzeczy ważne i ważniejsze . Wiesz jak się po 6 h dojedzie i nie ma gdzie stanąć bo była sobota południe, to myśli się o wypakowaniu i chwili oddechu .Nie znałam tamtego dojazdu , ale po chwili było juz ok....dałam radę
Ćwiczenia w basenie są oddzielnie dla kobiet i mężczyzn. Nawet nie zastanawiam się dlaczego tak jest. Najważniejsze że Pani od ćwiczeń jest bardzo kreatywna.....dzisiejsze ćwiczenia z makaronem dały mi w kość, przekonałam się jak słabe mam ręce i barki. Generalnie zabiegi są wykonywane profesjonalnie. Żadnych zastrzeżeń nie mam.....chociaż mam przy stoliku osobę niezadowolona że wszystkiego. Pozdrawiam
Obiecuję że Przyjdę za Ciebie na Posiłek
Będzie ze Wszystkiego ZADOWOLONA
Nawet wcześniej pojedzie do DOMU
Cholera kolejna maruda jak nie pasuje niech siedzi w Domu a nie wszystko KRYTYKUJE
Królewna zapewne zajadająca się codziennie kawiorem i łososiem -mająca 20 ludków słuzby na 23 mkw
Pani maruderce brakuje warzyw, owoców, deserów /jest na diecie/ . Sugerowałem, że bardzo blisko jest sklepik i może sobie dokupić brakujące produkty.... skwitowała "no co pani". A rozbroiła mnie totalnie krytykując obsługę kuchni za brak zupy mlecznej na kolację. Przybywającym do Kołobrzegu polecam skonsumować rybkę w Piranii2 na deptaku....do tanich nie należy ale bardzo smaczna. Pozdrawiam.
W Pirani nie jadłem jeszcze ryby, ale u Rewińskiego dobry był dorsz z surówkami. Oczywiście w marcu nie było tam kolejek do stolika.Jak będziesz w porcie, to sprawdź czy są kolejki.
Zbigniew u Rewinskiego są kolejki w weekend, ceny porównywalne z innymi smażalniami, próbowałam halibuta. / bez rewelacji/. Dodatkowe informacje: za czajnik w pokoju płaci się 15 zł., Wypożyczenie leżaka 5 zł doba, skorzystanie z pralni 8 zł, telewizor 69 zł od pokoju, rowerów nie ma / wszystkie są popsute/. Kawiarnia czynna w dziwnych godzinach tj od 10 do 13, służy bardziej jako miejsce do sprzedaży różnych rzeczy tj ciuchy, zioła, biżuteria. Posiłki smaczne, w wystarczających ilościach, jakość pieczywa poprawiła się, chociaż wyboru nie ma. Pozdrawiam