Kołobrzeg się bawi.

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
krecik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 cze 2013 17:44
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Kołobrzeg się bawi.

Post autor: krecik »

A ja życzę Ci miłego dnia w Kołobrzegu :kwiat:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Kreciku podziękuję wieczorem ...bo mówią.."nie chwal dna przed zachodem słońca"....dziękuję
endriu_re
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 mar 2012 21:38
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: endriu_re »

A nam w wątku kolejka do sanatorium zapomniałaś powiedzieć że jedziesz się kurować do Kołobrzegu pozdrawiamy :P :kwiat:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

endriu_re pisze:A nam w wątku kolejka do sanatorium zapomniałaś powiedzieć że jedziesz się kurować do Kołobrzegu pozdrawiamy :P :kwiat:
....oj przepraszam ..ale tak szybko się pakowałam że zapomniałam .....tak bardzo bałam się zimy :lol: :lol: :lol: Pozdrawiam
Awatar użytkownika
gorkaa
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lip 2010 10:57
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: gorkaa »

Bawcie się kochani,oddychajcie Kolobrzeskim powietrzem bo każdy dzień przybliza Was do końca pobytu. Ja już intensywnie pracuje w pracy, myś
lami jednak jestem jeszcze na molo. Buziaczki
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dziś będziemy się bawić :lol: :lol: Cieszę się że już szczęśliwie dojechaliście ...Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Mój spontaniczny wyjazd do Kołobrzegu to już historia. Baterie naładowane i mogę dalej pracować na… następne spotkanie. :lol:
Dziękuję Aktowi Własności Gooreczki za bezpieczny transport pomimo trudności w postaci spotkań... z dzikami i sarną.
Eluuniu, Basiu i druga Basiu, Beato i druga Beato (rozdwoiły mi się :lol: ) Irenko, Robero jesteście fantastycznymi osobami i wspaniale było Was poznać. :serce: Życzę Wam dalszej udanej rehabilitacji, tej plażowej i parkietowej również ;) :D Pozdrawiam, DUŻA, DUŻA Buźka :D
Gooreczko :serce: mam jedynie nadzieję, że do jednej miski sałatki następnym razem będzie więcej rąk z… widelcami :lol:
Eluuniu :serce: Tobie szczególnie dziękuję za cudy spacer plażą. Ciebie nawet mewy i łabędzie od razu polubiły :serce:

:serce: Kochani dojadę do WAS wszędzie, dziękuję, proszę o więcej, i już cieszę się na następne spotkanie, może jeszcze w większym gronie :serce:
Awatar użytkownika
gorkaa
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Selene pisze:Mój spontaniczny wyjazd do Kołobrzegu to już historia. Baterie naładowane i mogę dalej pracować na… następne spotkanie. :lol:
Dziękuję Aktowi Własności Gooreczki za bezpieczny transport pomimo trudności w postaci spotkań... z dzikami i sarną.
Eluuniu, Basiu i druga Basiu, Beato i druga Beato (rozdwoiły mi się :lol: ) Irenko, Robero jesteście fantastycznymi osobami i wspaniale było Was poznać. :serce: Życzę Wam dalszej udanej rehabilitacji, tej plażowej i parkietowej również ;) :D Pozdrawiam, DUŻA, DUŻA Buźka :D
Gooreczko :serce: mam jedynie nadzieję, że do jednej miski sałatki następnym razem będzie więcej rąk z… widelcami :lol:
Eluuniu :serce: Tobie szczególnie dziękuję za cudy spacer plażą. Ciebie nawet mewy i łabędzie od razu polubiły :serce:

:serce: Kochani dojadę do WAS wszędzie, dziękuję, proszę o więcej, i już cieszę się na następne spotkanie, może jeszcze w większym gronie :serce:
Dziękuję Tobie Majeczko i wszystkim moim urodzinowym gościom Irence, Eluni, Basi, Basi, Beatce, Robertowi i mojemu mężowi za sto lat odśpiewane na molo...
:kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
gorkaa
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Meduzko, Droga Medi
Chciałam Ci napisać, że posiadasz w Kołobrzegu super, ekskluzywną Willę o pięknej nazwie " Meduza" Miałam przyjemność w niej mieszkać i z pobytu jestem bardzo zadowolona.
Spokojnie możesz w niej gościć forumowiczów ;) ;) ;)
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Ech Droga Gorkaa gdyby to była moja willa to bym tam z wielką chęcią zamieszkała na stałe i nigdy w życiu nie wyściubiłabym nawet nosa z Kołobrzegu ,a miejsce na spotkania forumowe mielibyscie za friko ;) :lol: :lol: :lol: Kocham Kołobrzeg ,za jego klimat ,za tańce ,za morze i wiatr ...tam nawet spaliny samochodów pachną inaczej ...Pozdrawiam serdecznie wszystkich bawiących się w Kołobrzegu ...umoczcie tam nogę w morzu za mnie ;) :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ