Kołobrzeg się bawi.
Re: Kołobrzeg się bawi.
-
endriu_re
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 14 mar 2012 21:38
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 3
....oj przepraszam ..ale tak szybko się pakowałam że zapomniałam .....tak bardzo bałam się zimyendriu_re pisze:A nam w wątku kolejka do sanatorium zapomniałaś powiedzieć że jedziesz się kurować do Kołobrzegu pozdrawiamy![]()
- gorkaa
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 lip 2010 10:57
- Oddział NFZ: Podkarpacki
- Staż sanatoryjny: 5
lami jednak jestem jeszcze na molo. Buziaczki
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
Dziękuję Aktowi Własności Gooreczki za bezpieczny transport pomimo trudności w postaci spotkań... z dzikami i sarną.
Eluuniu, Basiu i druga Basiu, Beato i druga Beato (rozdwoiły mi się
Gooreczko
Eluuniu
- gorkaa
- Przyjaciel forum

Dziękuję Tobie Majeczko i wszystkim moim urodzinowym gościom Irence, Eluni, Basi, Basi, Beatce, Robertowi i mojemu mężowi za sto lat odśpiewane na molo...Selene pisze:Mój spontaniczny wyjazd do Kołobrzegu to już historia. Baterie naładowane i mogę dalej pracować na… następne spotkanie.![]()
Dziękuję Aktowi Własności Gooreczki za bezpieczny transport pomimo trudności w postaci spotkań... z dzikami i sarną.
Eluuniu, Basiu i druga Basiu, Beato i druga Beato (rozdwoiły mi się) Irenko, Robero jesteście fantastycznymi osobami i wspaniale było Was poznać.
Życzę Wam dalszej udanej rehabilitacji, tej plażowej i parkietowej również
![]()
Pozdrawiam, DUŻA, DUŻA Buźka
![]()
Gooreczkomam jedynie nadzieję, że do jednej miski sałatki następnym razem będzie więcej rąk z… widelcami
![]()
EluuniuTobie szczególnie dziękuję za cudy spacer plażą. Ciebie nawet mewy i łabędzie od razu polubiły
![]()
Kochani dojadę do WAS wszędzie, dziękuję, proszę o więcej, i już cieszę się na następne spotkanie, może jeszcze w większym gronie
- gorkaa
- Przyjaciel forum

Chciałam Ci napisać, że posiadasz w Kołobrzegu super, ekskluzywną Willę o pięknej nazwie " Meduza" Miałam przyjemność w niej mieszkać i z pobytu jestem bardzo zadowolona.
Spokojnie możesz w niej gościć forumowiczów
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6