Moralność Nasza...Jacy Jesteśmy?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Re: Moralność Nasza...Jacy Jesteśmy?

Post autor: RudaAndzia »

Oj, Majeczko :kwiat: , lubisz wiedzieć kto po Forum chadza 8-) ;) , a ja nikogo o to nie pytam, bo mnie to lotto, jak ktoś ma ochotę pogadać to niech gada i głupoty może gadać i jak nie mam ochoty to nie odpowiadam i już. :)
A mówienie o Wszystkich i o wszystkim szczególnie teraz, chociaż tak było i kiedyś nie jest wskazane :twisted: Niestety to gadanie na Forum to strasznie mnie wciągnęło i lubię też posłuchać jak inni gadają, no może trochę też ciekawska jestem 8-) :lol:
Na kawę oczywiście z przyjemnością się umówić mogę i pogadać o tematach, które na luzie można obgadać :lol: :lol:
Gość

Post autor: Gość »

Mylisz się . Piszę własnie , że nie obchodzi mnie to dokumentnie . Nic dodać nic ująć i Wasza sytuacja nie jest wyjątkiem w przeciwnym razie zapewne miałabyś ode mnie jakąś prywatną wiadomość...a tak nie było prawda?
Wskazane czy nie wskazane...jakie to ma znaczenie? Tak było jest i będzie. I tutaj i życiu prywatnym. Ciekawska nie jestem i z reguły nie dociekam. Chyba, że dotyczy to osób , na których mi zależy - ale w tym akurat przypadku jestem dobrze poinformowana i nie transferuję swojej wiedzy w eter. 8-)
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Majko, niby ciekawska nie jesteś, ale za to dobrze poinformowana ;) 8-) :lol: :lol: Nie puszczasz tego, co wiesz w eter i za to już Cię lubię :kwiat:
A za słowa pocieszenia, że nie jesteśmy :shock: wyjątkiem dziękuję :oops: ,
co by to zresztą nie znaczyło 8-) :twisted:
Muszę przyznać, że masz takie lekkie pióro, że z Tobą trudno byłoby zmierzyć się na słowa, a poza tym to rzeczywiście walisz prosto z mostu i nie mam Ci tego za złe, bo czasami męska rozmowa może przynieść więcej korzyści aniżeli kilkudniowe babskie gadanie :oops: :P
Mało tego, gadasz że mną i nie liczysz się z opinią innych i dziękuję Ci za odwagę, bo wiesz, że w grupie czasami kiepsko się na tym wychodzi, żeby nie powiedzieć, że się sobie szkodzi, bo niektórzy zaraz to oceniają i łatkę przyczepiają ;) 8-)
Majka umówmy się na kawę póki jeszcze po południu można w kawiarni się spotkać :P
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

dani888 pisze: 30 paź 2020 22:18
Hipokryt pisze: 30 paź 2020 21:55
Zgadzam się z Tobą dani88 :)🌷
Pozdrawiam serdecznie 😎
Daruj sobie , ok ?
To doskonały przykład tak zwanej "moralności Kalego" :lol: tu w wersji nieco zmienionej ;)
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

W takim razie powiem Ci tak , dosadnie - odczep się ode mnie i będzie ok .
Zajmij się sobą i swoimi sprawami , powodzenia .
Mam ważniejsze sprawy na głowie niż Twoje pierdoły...
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie wiem tak do końca o co Wam poszło i może lepiej,
żebym nie wiedziała, tylko po co te nerwy :roll:
Awatar użytkownika
Jankaa
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 17 wrz 2020 08:19
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Jankaa »

forumowicz pisze: 29 paź 2020 20:01
Jankaa pisze: 28 paź 2020 10:57

Nie wiem nic o hipokryzji czy nie tego forum ,ale musisz coś wiedzieć co innym się nie podoba .Ataki na Ciebie tu czytam teraz i to jest dziwne i przykre .Bo niby każdy może pisać i mówić od siebie .
Po pierwsze...trudny temat wrócił na chwilę.
Po drugie Jankaa - kiedyś nie czaiłam jak ktoś mi mówił , że widać "starego" usera nawet jak wróci i próbuje odwrócić kota ogonem...owszem to prawda....ale wiesz - wisi mi to totalnie. Sama to przeszłam ale głupa udawać zbyt długo nie potrafię. Pisać sama ze sobą aby ściema stała się prawdą też nie.
Po trzecie odnośnie kolegi Marka-Hipokryta. Nie znam osobiście. NIe znałam wcześniej ale poświęciłam kiedyś czas na stare posty i powiem , że było dużo dużo lepiej...znaczy normalniej. Teraz normalnie nie jest. Przykryte cukrową pierzynką teoretycznie "miłych" słów , wyrwane z kontekstu mogą wprowadzić w błąd. Ale o tym już było...Jak będzie to już zależy od naszego kolegi. Ja cierpliwie czekam.
A fałszywej moralności mamy po kokardę, wszędzie i forum nie jest wyjątkiem. Ale jak ktoś jest gnidą to wcześniej czy później połamie nogi.
I tyle.
Możesz jaśniej ? nie czaję o co biega.
Gość

Post autor: Gość »

Oczywiście, że mogę. Myślę, że nie jesteś nowym forumowiczem.
I dodam, że żaden to dla mnie problem. Sama wróciłam dwukrotnie.
Ale ostatni czas to też nagromadzenie "nowych" nicków .... świeżaki forumowe z reguły nie kierują zbyt szybko swoich kroków do luźnych tematów dyskusyjnych.
Tak czy owak baw się dobrze i pisz z tymi, z którymi Ci po drodze.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Chyba co niektórym "koronka-19" dziury w mózgu zrobiła :o